Dromenvangers/Dream catchers

Vanochtend was de laatste creatieve workshop van deze vakantie. Met vier kinderen heb ik dromenvangers gemaakt. Het was weer een hele gezellige ochtend met een prachtig, kleurrijk resultaat.

This morning was the last creative workshop of this holiday. With four children I have made dream catchers. It was another great morning with a beautiful, colourful result.

Madé

Britt

Sika

Femke

Misschien maak ik binnenkort nog een dromenvanger. Dan moet ik ook maar eens foto’s maken van elke stap en er een werkbeschrijving bij maken (alsof er daar nog niet genoeg van te vinden zijn op internet…).

Maybe I’ll make another dream catcher in a while. I should make photo’s of each step and write a tutorial (as if there aren’t already enough of them on the internet…).

Advertenties

One thought on “Dromenvangers/Dream catchers

  1. Wat een prachtige dreamcatchers, een werkbeschrijving zou leuk zijn kan ik hier ook een x maken met de tienergroepen. Petra ik heb je mailtje gestuurd over het honder jarig bestaan van de ensaid. Heb je die ontvangen of je ook mee wil? Ik bel je binnenkort er wel over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s